Email  :   info@hazicostolo.hu

Tisztelj meg a bizalmaddal, a továbbiakat megbeszéljük ...

 
Kövess a facebookon
 

 

 

Rólam:

Tóth Aranka vagyok. Angliában élek és dolgozom pár éve...
Imádok főzni, szenvedéllyel ....
Teljesen más jellegű munka hozott Angliába, de az élet már csak ilyen,.... úgy alakultak a dolgaim, hogy most itt is azt csinálhatom amit szeretek. Főzhetek,...  próbálok becsempészni egy kis magyar ízt az itteniek ételeibe és közben én is tanulok tőlük:)  Szeretem az egyszerű, gyorsan elkészíthető, finom ételeket. Leginkább a hagyományos magyar fogásokat kedvelem,és próbálom ezeket kicsit "egészségesebb" módon is tálalni. Ha nem muszáj, nem használok lisztet, cukrot, zsiradékot, tejszínt. Kísérletezem új dolgokkal is, és maradékok felhasználásával. Számtalan alkalommal keresgéltem és találtam receptet , jó ötletet itt a neten, szeretném megmutatni én hogyan csinálom, és segíteni vele annak akit érdekel és szüksége van rá. Régóta érlelődött bennem a gondolat, hogy megosszam amit tudok .... Most jött el az ideje :)
 
Remélem tetszik amit az oldalon találsz,... kellemes időtöltést kívánok!
Ha kedvet kaptál főzőcskézni, szeretettel várlak!
 
 
                                                                                                                       
         "Hiszek magamban! Hiszek abban, hogy mindaz, amit megálmodtam az megvalósul. Hiszek a pozitív gondolkodás erejében és hiszem, hogy nincsenek véletlenek. Hiszek a vonzástörvényében és abban, hogy minden okkal történik. Hiszek abban, hogy amit másoknak adok, azt visszakapom az élettől. Hiszem, hogy az emberek okkal lépnek be az életembe és meggyőződésem, hogy a távozásuknak is oka van. Hiszem,hogy egy kedves szó, egy mosoly, egy nem várt ajándék szebbé teheti a másik napját. S amiben a legjobban hiszek, az én magam vagyok. Hiszek a kitartásomban, a meg nem szűnő optimizmusomban, az életkedvemben, abban,hogy bármi történjék is, mindig,minden helyzetből felállok, lesöpörve és magam mögött hagyva a múlt fájdalmait. Szó szerint, menthetetlenül hiszek magamban."                                                                          
 
 
                                                                                                       

Kérdésed van? Itt felteheted!

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása

Az oldal története

"-hogy kell fini rizst főzni?
 -2 kis pohár? az kb. 1 nagy, ugye?
 -honnan lehet tudni, ha fölforrt a víz?
 -nekem az" ízlés szerint" megfogalmazás felér egy K.O.val
 -Nagyon gondolkodom egy főzőtanfolyamon, de nem tudom érdemes- e?
 -Tényleg meg lehet ott tanulni? Ilyen bénákkal is foglalkoznak, mit én?"
 
Ilyen és hasonló gondolatokkal találkoztam, ami az ötletet adta a weboldal elkészítésére. Nem tudsz főzni? Vagy csak azt hiszed, hogy nem tudsz? Meglepnéd a párodat valami finom vacsorával? Nem tudod hogyan kezdj hozzá? Bátran keress meg, és kérdezz! Legjobb tudásom szerint segítek :)
 

                       

A konyha idegen terület számodra?...... Van megoldás!