Párizsi csirkemell

 Hozzávalók:
  •   1 kg csirkemell
  •   1 tk só
  •   1/2 tk őrölt bors
  •   1/2 tk fokhagymapor
  •   2+5 ek liszt
  •   2 tojás
  •   2,5 dl tej
  •   1/2 liter olaj a sütéshez
  A csirkemellet megmosom , szeletelem, lecsepegtetem. Rászórom a fűszereket, jól
  átforgatom a húst, mindenhol érje a fűszer. Kikeverem a tojást az 5 kanál liszttel,
  hozzáöntöm a tejet, azzal is jól elkeverem. A 2 kanálnyi lisztbe beleforgatom a szelet 
  husikat, és beleteszem a masszába. Az olajat felforrósítom és szép pirosra sütöm benne
  a hús mindkét oldalát. Papírtörölközőre szedem ki, ami felszívja a felesleges olajat.