Gyümölcs torta kocka

 
  Hozzávalók : 
  • fél-1kg  bármilyen gyümölcs / én banánt, szőlőt és epret használtam
  • gyümölcszselé por amennyiből kb 1 liter lesz/2-3 tasak
  • 2-3 tasak pudingpor/ én forró vízzel keverőset használtam
  • 1 cs babapiskóta vagy keksz
  • 18 db keksz / egy 30x20 -as tepsihez
 
 
   A tepsit alufóliával béleltem , hogy ne ragadjon majd bele a zselé. A gyümölcsöket 
   elterítettem az alján. Felmelegítettem a zseléport annyi vízzel amennyit ír hozzá a 
   felhasználási  javaslat. Nem kell forralni, amikor kezdene rotyogni, máris leveszem.
   Ráöntöm a gyümölcsökre, ha már nem meleg, beteszem a hűtőbe, 1-2 óra, amikor
   jól megszilárdult, rárétegezem a babapiskótát, én elvágtam őket félbe. A pudingport
   forró vízzel felöntöttem, /1 cs-hoz kb 3,5 dl víz/pár percig kevergettem,
   amig besűrűsödött. Rákentem még melegen a piskótára, és befedtem a kekszekkel.
   Folpackkal becsomagoltam, és éjszakára beraktam a hűtőbe. Másnap ügyesen 
   átforítottam egy tálcára az egészet, lehúztam a fóliát és lehet szeletelni.