Kati puncs szelet

 Hozzávalók :
 
 a piskótához:
  •   6 tojás
  •   6 ek liszt
  •   6 ek cukor
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral, és hozzáadjuk a felvert 
fehérjét. Majd a lisztet keverjük hozzá, vigyázva , ne törjük össze a habot. Tepsibe öntjük,
használjunk sütőpapírt vagy zsírozzuk, lisztezzük ki előtte a tepsit. 175°C-on kb 30 percig
sütjük. Hagyjuk kihűlni.
 
Krémhez:
  •   3 dkg darált keksz
  •   2 dl erős kávé
  •   0,5 dl rum vagy aroma
  •   2 ek kakaópor
  •   3 ek lekvár   / Ezeket jólösszekeverjük
 
  •    20 dkg porcukor
  •    20dkg vaj   / ezt is kikeverjük és hozzáadjuk a kekszes masszához
Rákenjük a piskótára és a tetejére csokimázt teszünk 
  •   20 dkg porcukor
  •   2 púpos ek kakaópor
  •   1 ek vaj
  •   2-3 ek tej  /Egy lábasban összeforraljuk,kicsit hagyjuk hűlni, és rákenjük a süti tetejére.